Tilbygninger

Tilbygninger til huse og ejendomme

Toftlund Murerforretning ApS bygger nye tilbygninger til eksisterende huse og andre ejendomme. Det kan være bygninger, der bygges til den bestående bygning, eller det kan blive som en ny selvstændig bygning.

Få en garage, et ekstra værelse eller en større stue

Vi kan for eksempel opføre en garage, eller vi kan lave en tilbygning til garagen, hvis der ikke er plads til alle bilerne. Vi kan også bygge en udestue eller bygge dagligstuen større.

Og vi kan opføre tilbygninger med blandt andet ekstra værelser, hvis der ikke længere er nok børneværelser, eller hvis du skal bruge et hobbyrum eller et hjemmekontor.

Vi gennemgår de forskellige muligheder sammen

Vi starter med at sætte os sammen for at gennemgå mulighederne og byggereglerne. Vi kigger på, hvad der er praktisk, og hvad der eventuelt er urealistisk. Derpå laver vi en skitsetegning. Når du beslutter dig for at gå videre, måske efter nogle overvejelser sammen med familien, sender vi skitsen til en samarbejdspartner. Han laver herefter den endelige tegning, hvorpå vi kan hjælpe med at søge om byggetilladelse.

Vi kan derpå opføre hele tilbygningen lige fra støbning af fundament til opførelse af bagmur. Vi kan også lave alt facade- og flisearbejde. Desuden kan vi ordne det hele i en totalentreprise, så I ikke skal have kontakt med andre håndværksmestre. Vi kan også nøjes med at udføre murerarbejdet.

Kontakt os i dag

Kontakt Toftlund Murerforretning ApS for at aftale en samtale om jeres ønsker og behov for en tilbygning. Ring gerne på telefon (+45) 25 12 01 72.

Kontakt os i dag

Kontakt os for murerarbejde

Ring til Toftlund Murerforretning på telefon (+45) 25 12 01 72 i Toftlund, hvis du skal have udført murerarbejde, uagtet det er en lille væg eller et helt hus, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 25 12 01 72
bo@toftlundmurerforretning.dk